فصل اول (بهداشت دهان و دندان)
پوسیدگی دندان و عوامل مؤثر بر آن………………………………………………………………..
1
راه های پیشگیری از پوسیدگی دندان………………………………………………………………
2
جرم دندان چیست؟…………………………………………………………………………………..
2
بهداشت لب……………………………………………………………………………………………
3
بهداشت لثه…………………………………………………………………………………………….
4
بهداشت زبان………………………………………………………………………………………….
4
خشکی دهان…………………………………………………………………………………………..
5
بوی بد دهان و علت های آن……………………………………………………………………….
5
علل دهانی و دندانی………………………………………………………………………………….
6
علل عمومی……………………………………………………………………………………………
6
فصل دوم (مسواک وخمیردندان)
روش صحیح مسواک زدن …………………………………………………………………………..
7
روش های نگهداری از مسواک …………………………………………………………………….
8
مشخصات و عمل خمیر دندان………………………………………………………………………
9
خمیردندان های درمانی……………………………………………………………………………….
11
خصوصیات یک خمیردندان خوب………………………………………………………………….
11
دهان شویه ها…………………………………………………………………………………………..
12
فصل سوم (نقش مادران و مدارس)
نقش مراقبین بهداشت مدارس در حفظ سلامتی دندان های دانش آموزان……………………
13
نکات بسیا مهم بهداشتی برا ی حفظ سلامت دهان و دندان…………………………………….
14
فصل چهارم (حوادث دندان)
هیپروسمنتوز ………………………………………………………………………………………….
17
دندانها با دودسیگارازبین می روند …………………………………………………………………
17
حوادث دندانی و نحوه ی حفاظت از دندان آسیب دیده ……………………………………….
18
فصل پنجم (بهداشت نزد دندانپزشکان)
واکسیناسیون علیه هپاتیتB برای کارکنان دندان پزشکی……………………………………….
21
استفاده از روپوش…………………………………………………………………………………….
21
استفاده ازدستکش…………………………………………………………………………………….
22
ضد عفونی…………………………………………………………………………………………….
22
تمیز کردن وسایل…………………………………………………………………………………….
23
استریلیزاسیون یا ضد عفونی شدید ………………………………………………………………
24
ضد عفونی کردن محیط کار و تجهیزات دندان پزشکی ……………………………………….
26
دفع مواد زاید دندان پزشکی……………………………………………………………………….
27
فصل ششم (اختلالات دندان)
مراقبت از دندانها و لثه ها……………………………………………………………………………
28
آبسه دندان……………………………………………………………………………………………..
28
تغییر رنگ دندانها…………………………………………………………………………………….
32