داکز دی ال

دانلود مقالات و جزوات آموزشی - دانشگاهی

داکز دی ال

دانلود مقالات و جزوات آموزشی - دانشگاهی

دامپزشکی 1. تاثیرات تغییر اسیدهای چرب کاربردی و ضروری مصرف شده در گوساله های شیرده

 دامپزشکی 1. تاثیرات تغییر اسیدهای چرب کاربردی و ضروری مصرف شده در گوساله های شیرده


تاثیرات تغییر اسیدهای چرب کاربردی و ضروری مصرف شده در گوساله های شیرده
چکیده :اطلاعات محدودی درباره ی تاثیر و لزوم اسیدهای چرب خاص برای گوساله های شیرده وجود دارد. رژیم غذایی آغازی که شامل ذرت و آرد دانه سویا است ، در ایالات متحده معمول می باشد، مقدار  C18:3 آن کم است و نسبت C18:2 به  C18:3 با توجه به مقدار توصیه شده آن برای نوزادان انسانها تقریبا زیاد است.علاوه براین، دیگراسیدهای چرب کاربردی(C20:4 ، C20:5  و  C20:6) که از C18:2  و  C18:3 گرفته شده ، فوایدشان برای گونه های یک معده ای ثابت گردیده است. بنابراین در مورد تاثیر افزودن نمک کلسیم از روغن کتان ( که مقدار  C18:3 آن بالا است ) یا روغن ماهی ( که مقدار C20:4 ، C20:5  و  C20:6 آن بالا است ) به رژیم غذایی آغازکننده گوساله هایی که کمتر از 3 ماهه سن دارند ، تحقیق شده است. در تحقیق 1 ، 48 گوساله ی نر Holstein ( به وزن1.4 32.2± کیلوگرم ) که 2 تا 3 روزه بودند با 1 تا 4 رژیم درمانی آغازی تغذیه شدند که حاوی : بدون روغن ماهی یا کتان 0.125 درصد نمک کلسیم از روغن کتان 0.250 درصد نمک کلسیم از روغن کتان  0.25 درصد نمک کلسیم از روغن ماهی

خرید و دانلود  دامپزشکی 1. تاثیرات تغییر اسیدهای چرب کاربردی و ضروری مصرف شده در گوساله های شیرده


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.